כדורי רפאלו כשר לפסח – קצת רקע ומידע על הקינוח:
אוהבים רפאלו? היינו חייבים לדאוג לכם למתכון של כדורי רפאלו מהממים וטעימים לחג הפסח המתקרב עלינו לטובה.
מתכון מושלם ופשוט לרפאלו כשר לפסח ב-10 דקות עבודה בלבד!!
המתכון שלנו בא להעביר את המסר שגם בחג הפסח אפשר לאכול קינוחים ועוגות טעימים
ולא כל הדברים הכשרים פחות טעימים. העוגה הזאת משרתת זאת מצוין!
המתכון הזה מתאים לכל אחד אבל באמת לכל אחד הוא כל כך פשוט וטעים שאפשר להכינו כמה פעמים שתרצו בקלות.
הקינוח הינו חלבי אז כל שומרי הכשרות שימו לב הקינוח חלבי.
מרגע תחילת ההכנה עד הרגע שתוכלו לאכול באופן מושלם מדובר בזמן של שעה (כולל הקפאה)
אך זמן העבודה על הקינוח הוא כ-10 דקות בלבד!
כדורי רפאלו
צורת הקינוח הוא כדור עגול ויפה בגודל בינוני שמתאים ונוח לאכילה לכל הגילאים (מהגיל שמותר).
זה יכול לבוא להשתלב נהדר כקינוח בצד לארוחת בוקר או אפילו אם בא לכם לחטוף ולנשנש משהו קטן במהלך הערב
לצד כוס תה או הנס קפה. זה באמת אחד מהשילובים הטובים והטעימים.
ההמלצה שלנו קחו את ילדיכם תשתפו אותם בתהליך מניסיון הם באמת מאוד אוהבים ונהנים מזה!
המצרכים של המתכון פשוטים ובסייסים ואלו המצרכים:
שוקולד לבן, חלב, חמאה, קוקוס טחון, אגוזי לוז, וקוקס לציפוי הכדורים
*שימו לב: בכמויות מדויקות נא להשתמש באופן מדויק בחלק העליון של דף המתכון – זה קריטי להצלחת המתכון.
—
אם אתם אוהבים את קינוחי הכדורים כתבנו עבורכם 2 מתכונים נוספים של כדורים:
ואלו המתכונים: 'כדורי שוקולד', 'כדורי לוטוס' – תיהנו 🙂
אז למה אתם מחכים? תכינו את העוגה ונשמח לשמוע בתגובות מטה איך יצא.
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂
אוהבים, צוות ללוש.
—
בנוסף לכך במיוחד לחג הפסח יש לנו מגוון רחב של מתכונים רק לחג הפסח!
לכניסה לחצו על שם הקטגוריה 'קינוחים לפסח'
וגם תוכלו למצוא קינוחים לכל חגי ישראל שכבר קיימים באתר תחת הקטגוריה 'קינוחים לחגים'
בבלוג שלנו כתבנו מאמר במיוחד לנושא הקינוחים לחג הפסח אתם מוזמנים לקרוא ולהתרשם.
- קינוחים לפסח: האם קינוח כשר לפסח שונה בטעם מקינוח לא כשר לפסח?
- קינוחים ללא שוקולד: אוהבים קינוחים בלי שוקולד? זה בשבילכם
- קינוחים פרווה: היתרון הגדול באפיית קינוחים פרווה
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂
אוהבים, צוות ללוש.