תמונות המתכון יעלו בקרוב מאוד.

טראפלס שוקולד חלב

מתכון לטראפלס שוקולד חלב (קיים באתר מתכון נוסף לשוקולד לבן), מתכון קליל מאוד ב- 20 דקות בלבד! תקבלו טראפלס שוקולדי מהמם שפשוט כיף שיש בבית כאשר מתחשק לכם משהו מתוק לכל זמן ביום…

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

20 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


20-30 יחידות

  • 500 גרם שוקולד חלב
  • 3/4 כוס שמנת מתוקה
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1 כפית מלח
  • 50 גרם אגוזי מלך קצוצים
  • לציפוי: 100 גרם קוקוס לבן טחון

אופן הכנה:

1
מניחים את השוקולד בקערה גדולה וממיסים בעזרת בן מארי (חשוב שהקערה לא תיגע במים החמים) או באמצעות פולסים במיקרוגל.
2
מוסיפים את השמנת, תמצית וניל, מלח ואגוזי מלך ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה.
3
מרפדים תבנית בנייר אפיה ויוצקים את התערובת אליה. מיישרים בעזרת מרית ומקפיאים למשך לילה שלם.
4
מחלצים את השוקולד מהתבנית וחותכים לריבועים שווים.
5
מצפים כל ריבוע בקוקוס לבן טחון, שומרים במקפיא בקופסא סגורה. מוציאים מהמקפיא 15-20 דקות לפני ההגשה.

טראפלס שוקולד חלב – קצת רקע ומידע על הקינוח:

מתכון לטראפלס שוקולד חלב (קיים באתר מתכון נוסף לשוקולד לבן), מתכון קליל מאוד ב- 20 דקות בלבד!
תקבלו טראפלס שוקולדי מהמם שפשוט כיף שיש בבית כאשר מתחשק לכם משהו מתוק לכל זמן ביום…

הקינוח הזה חלבי אז כל שומרי הכשרות שימו לב הקינוח חלבי.
זמן ההכנה הוא כ-20 דקות בלבד, כן, כן! עשרים דקות והטראפלס מוכן.
דרגת הקושי הינה קלה ובכל אופן אנחנו מבטיחים שהיצמדות למרכיבים ושלבי ההכנה ותצליחו להכין את המתכון.
אנחנו פה לכל שאלה כמובן במידה ואתם מסתבכים בשלב מסוים! 🙂

מרכיבי המתכון הם פשוטים ואלה המרכיבים:

שוקולד חלב, שמנת מתוקה, תמצית וניל, מלח ואגוזי מלח קצוצים.

לציפוי הטראפלס תצטרכו 100 גרם קוקוס לבן טחון.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

הכמות שתצא לכם מהמתכון הנ"ל: 20-30 יחידות.

אופן ההכנה כולל בתוכו כ-5 שלבים בלבד, ואלה השלבים, שלב אחר שלב.

  1. הניחו את השוקולד בקערה גדולה והמיסו בעזרת בן מארי (חשוב שהקערה לא תיגע במים החמים) או באמצעות פולסים במיקרוגל.
  2. הוסיפו את השמנת, תמצית וניל, מלח ואגוזי מלך ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה.
  3. תרפדו תבנית בנייר אפיה ויוצקים את התערובת אליה. וכעת תיישרו בעזרת מרית והקפיאו למשך לילה שלם.
  4. תחלצו את השוקולד מהתבנית וחותכים לריבועים שווים.
  5. מצפים כל ריבוע בקוקוס לבן טחון, שומרים במקפיא בקופסא סגורה. מוציאים מהמקפיא 15-20 דקות לפני ההגשה.

קינוחים מיוחדים

תוכלו למצוא אצלנו באתר מגוון רחב של קינוחים מיוחדים מכל הסוגים,
לא רק את הקינוחים הטובים המוכרים והבייסיק שכולנו אוהבים.

תוכלו למצוא שם מתכונים כמו:

מתכון לקרם ברולה, שכבות קינדר ונוטלה, מתכון לסברינה, אוזן המן ענקית, סושי שוקולד ו-פחזניות קראמבל.
ועוד הרבה דברים מיוחדים וטובים במיוחד!

לכניסה לקטגוריה של קינוחים מיוחדים לחצו כאן >

מידע נוסף:

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: