טארט שוקולד – קצת רקע ומידע על המתכון:
מתכון טעים בטירוף שמורכב מתחתית פריכה מלית שוקולד טעימה בטירוף וציפוי גנאש שיעטוף את הפאי בצורה מושלמת
בשורה נוספת שתשמחו לשמוע המתכון קל להכנה בחצי שעה עבודה בלבד!
קינוח פאי שוקולד מטריף שכל אורח שלכם או בני המשפחה יאהב!
מתכון קליל עם מינימום עבודה ומצרכים – בדיוק כמו שאתם אוהבים.
המרכיבים במתכון זה מחולקים הפעם לשלושה חלקים:
1.לפאי
2. למלית
3. לציפוי
בואו נתחיל במצרכים שתצטרכו על מנת להכין את הפאי:
חמאה רכב, קמח לבן, סוכר לבן, מלח וביצה
למלית תצטרכו: שוקולד מריר, שמנת מתוקה וביצים
לציפוי גנאש תצטרכו: שוקולד מריר ושמנת מתוקה
*הערה חשובה: במצרכים נא להשתמש בכמויות המדויקות הכתובות בדף המתכון למעלה – זה חשוב.
אופן ההכנה כולל בתוכו 9 שלבים בלבד, פשוטים וקלים.
הערה חשובה: לא לשכוח לחמם מראש את התנור ל-165 מעלות על מנת שהפאי יצא מושלם!
–
אנחנו מאוד אוהבים את המתכון הזה כי הוא מעט שונה בנוף ומתאים להרבה אירועים במיוחד לחגים!
אצלנו באתר יש מגוון רחב של קינוחים לכל חגי ישראל השונים.
'קינוחים לראש השנה' , 'קינוחים לשבועות' , 'קינוחים לפורים' , 'קינוחים לסוכות' , 'קינוחים לחנוכה', 'קינוחים לחג הפסח'.
לאוהבי קינוחי כוסות תוכלו למצוא גם קינוחי כוסות לחגים בלחיצה על הקישורים הבאים
'קינוחי כוסות לפסח' , 'קינוחי כוסות לשבועות' – תהנו 🙂
אז למה אתם מחכים? תכינו את העוגה ונשמח לשמוע בתגובות מטה איך יצא.
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או וגם בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה 🙂
אוהבים, צוות ללוש.