תמונות המתכון יעלו בקרוב מאוד.

חיתוכיות לוטוס

מי לא אוהב לוטוס? המתכון הבא סופר שווה את זה. חיתוכיות לוטוס (עם חמאת בוטנים ושוקולד לבן)… בשעה וחצי יש לכם מתכון מושלם וקל להכנה לקינוח לוטוס טעים בטירוף פריכים שנמסים בפה מתכון קל, מהיר ופשוט להכנה.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

שעה וחצי

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:

כמות:


14 יחידות

  • 200 גרם פתי בר וניל
  • 220 גרם חמאת בוטנים
  • 50 גרם חמאה
  • 200 גרם ממרח לוטוס
  • 14 יחידות עוגיות לוטוס
  • 150 גרם שוקולד לבן
  • לציפוי: 150 גרם ממרח לוטוס

אופן הכנה:

1
טוחנים במעבד מזון את עוגיות הפתי בר לפירורים דקים. מוסיפים את חמאת הבוטנים וטוחנים היטב עד קבלת עיסה אחידה.
2
ממיסים במיקרוגל בפולסים את השוקולד הלבן יחד עם החמאה. מוסיפים לתערובת הביסקוויטים ומערבבים היטב עד קבלת עיסה אחידה.
3
מעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה ומשטחים היטב לשכבה אחידה. מעבירים למקפיא ל15 דקות לפחות עד התייצבות.
4
מחממים את ממרח הלוטוס במיקרוגל כ-30 שניות. יוצקים על הביסקוויטים ובעזרת מרית יוצרים שכבת ציפוי אחידה.
5
מסדרים מעל את עוגיות הלוטוס בצורה אחידה וברווחים וחותכים באמצעות סכין חלקה לפי מיקום העוגיות לריבועים. מעבירים למקפיא למשך שעה נוספת.

חיתוכיות לוטוס –  קצת רקע ומידע על הקינוח:

מי לא אוהב לוטוס? המתכון הבא סופר שווה את זה. חיתוכיות לוטוס (עם חמאת בוטנים ושוקולד לבן)
בשעה וחצי יש לכם מתכון מושלם וקל להכנה לקינוח לוטוס טעים בטירוף פריכים שנמסים בפה מתכון קל, מהיר ופשוט להכנה.

המתכון הזה מתאים לכל אחד אבל באמת לכל אחד הוא כל כך פשוט וטעים שאפשר להכינו כמה פעמים שתרצו בקלות.
הוא אומנם יחסית ארוך (שעה וחצי) אך קל להכנה.

המתכון הוא חלבי ולכל שומרי הכשרות – המתכון חלבי אז שימו לב.
זמן ההכנה של כל המתכון הוא כשעה וחצי – אבל אנחנו מבטיחים שזה שווה את זה!
דרגת קושי המתכון היא קלה ולכן כולם יכולים להכין אותו בקלות רבה.

חיתוכיות לוטוס

הכמות שתצא מהמתכון הנ"ל: 14 יחידות

אז איך מכינים את הקינוח?

המרכיבים כוללים את המצרכים הבאים: פתי בר וניל, חמאת בוטנים, חמאה, ממרח לוטוס, עוגיות לוטוס ושוקולד לבן
לציפוי תצטרכו: ממרח לוטוס.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמות המדויקת של המרכיבים שרשמנו בדף המתכון.

אופן ההכנה של המתכון הנ"ל כולל בתוכו כ-5 שלבים בלבד.

בשלב הראשון מה שעושים זה: טוחנים במעבד מזון את עוגיות הפתי בר לפירורים דקים.
מוסיפים את חמאת הבוטנים וטוחנים היטב עד קבלת עיסה אחידה.

בשלב שלישי כבר מעבירים לתבנית: מעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה ומשטחים היטב לשכבה אחידה.
מעבירים למקפיא ל-15 דקות לפחות עד התייצבות.

לא לשכול להעביר למקפיא לרבע שעה – זה חשוב!

בשלב האחרון: מסדרים מעל את עוגיות הלוטוס בצורה אחידה וברווחים וחותכים באמצעות סכין חלקה לפי מיקום העוגיות לריבועים.
מעבירים למקפיא למשך שעה נוספת.

אוהבים את קינוחי החיתוכיות? יש לנו מספר מתכונים נוספים:

חיתוכיות ריבת חלב | חיתוכיות נוטלה | חיתוכיות קורנפלקס טופי קרמל

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: