חזרה לעמוד הבלוג המלא >

הכנת קצפת לזילוף - כל מה שצריך לדעת על הכנת קצפת | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

הכנת קצפת לזילוף – כל מה שצריך לדעת על הכנת קצפת

לאחר בקשות רבות והרתעות ממתכונים המכילים קצפת שצריך להכין, החלטנו להרחיב על הנושא לתת את המתכון אהוב עלינו, כולל טיפים ומידע שיעזור לכם בנושא הכנת קצפת וגם הכנת קצפת לזילוף. בונוס: מספר מתכונים שווים וטעימים במיוחדים המכילים קצפות

הכנת קצפת לזילוף

כאשר מדובר בהכנת קצפת לזילוף לפעמים יכולה להיות משימה לא פשוטה נוחה או כיפית.
לפעמים הקצפת יוצאת רכה מדי או עלולה להישבר או במרקם קצת שונה ממה שרצינו או צפינו.
וגם לא יודעים בכמה קצפת במדויק צריך להשתמש במתכון. בקיצור לאלה שפחות מתחום הקונדטוריה זה יכול עבורם משימה לא נוחה.

בכתבה הבאה שלפניכם ננסה לעזור לכם עד כמה שניתן בנושא הקצפות, המרקם, טיפים ועוד…
וגם: מתכונים שווים במיוחד המכילים קצפת לזילוף.

בראש ובראשונה חשוב להבהיר שלקצפת יש כמה וכמה סוגים שונים וכמה מרקמים שונים
לדוגמא: אם הכנו קצפת רכה היא יותר תתאים לעולם המוסים.
ומנגד קצפת יציבה יותר שנעשנת חזק וטוב תתאים יותר לזילופים, ושאנחנו מתכוונים לזילופים
זה אומר מספר רב של מתכונים המכילים קצפות

הכנת קצפת

אתם חייבים להבין את הדבר הבא – קצפת לזילוף חייבת להיות עם מרקם מאוד יציב, שאינו נוזל.
ואת זה נוכל לראות כאשר שהצורה של הצנתר נשמרת חזק ושקית הזילוף משתלבת היטב עם הקצפת אותה הכנתם.

אז בואו נגיע ישר ולעניין מה באמת אתם צריכים בשביל להכין קצפת מושלמת:

ואלה המרכיבים:

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה חלבית או קצפת צמחית
  • פודינג – 2 כפות
  • סוכר – 2 כפות (לא חובה)

איך מכינים את הקצפת?

השלבים להכנת הקצפת לזילוף נורא פשוטים ואלו השלבים:

לפני הכל אנחנו ממליצים להכניס את השמנת אל המקפיא למשך זמן של כ-5 – 10 דקות.
במידה ואתם לא מכניסים את השמנת אל המקפיא תדאגו שהיא תהיה קרה ישירות מן המקרר.

כאשר הקצפת קרה מקציפים את השמנת בקערת המיקסר שלכם בעזרת וו בלון למשך זמן של כ-2 דקות,
עד שהתייצבות תהיה קלה והמרקם יהיה כמרקם של יוגורט.
לאחר מכן מוסיפים את הפודינג וממשיכים להקציף כ-3 דקות נוספות ולבסוף את הסוכר ומקציפים הכל בעוד חצי דקה.

בודקים שהקצפת מוכנה שמתנקים את וו הבלון מהמיקסר והקצפת יציבה ונתפסת על בלון ההקצפה.

שימו לב: אל תחששו במידה וצריך לעצור את המיקסר ולבדוק את המרקם של הקצפת מפעם לפעם – זה לא יהרוס את הקצפת שלכם.
במידה ואתם מרגישים שאתם צריכים להוסיף חלב או נוזל כלשהו, בעדינות, זה מאוד טריקי ועדין – שימו לב שאתם לא מדללים את הקצפת יתר על המידה.

מה אסור לעשות?

אל תוסיפו את הפודינג אל השמנת ותניחו לו להישאר על השמנת ללא הקצפה ראשונית מכיוון שבשמנת יש גושי פודינג שאי אפשר להוציא.
ולא תהיה דרך חזרה.

המלצה: במהלך ההקצפת מומלץ במשך פעמיים לעצור את המיקסר ובעזרת מרית לנקות את הדפנות אל תוך הקצפת.

בונוס: מתכונים המכילים קצפת לזילוף

מתכונים עם קצפת:

עוגת פיסטוק ושוקולד לבן
אחד מהעוגות עם חומרי הגלם שאנחנו הכי אוהבים! פיסטוק ושוקולד...
עוגת פיסטוק פרווה
מתכון מושלם לאוהבי עוגות פיסטוק. בשעה בלבד! בתבנית אינגליש קייק...
עוגת פיסטוק ושקדים
אוהבים פיסטוק? עוד קינוח מושלם מצוות האופים של ללוש. מתכון...
עוגת ביסקוויטים פיסטוק
אוהבים את עוגת ביסקוויטים המיתולגית? המתכון הבא משלב את זה...
קינוח תותים בכוסות
מתכון לאחד מקינוחי הכוסות אהובים ביותר עלינו! קינוח תותים בכוסות....
קינוח כוסות בייגלה
קינוחי כוסות הם הקינוחים הטעימים והנוחים ביותר להגשה ולהכנה! מתאימים...
קינוח כוסות לוטוס
קינוח כוסות בטעם לוטוס טעים, מהיר וקל להכנה! מתאים לכל...
קינוח כוסות אוראו
קינוח כוסות בטעם אוראו אישי שכל אחד ישמח לקבל! טעם...

כמובן שתוכלו למצוא עוד מאות מתכונים לפי בחירתכם עפ"י קטגוריות שונות.

באתרנו תוכלו למצוא מאות מתכונים מכל הסוגים וגם כתבות עשירות בבלוג.
הנה כתבות שרשמנו העוסקות במידע אודות עולם הקינוחים שאולי יעניינו אתכם:

אם אתם מעוניינים לכתוב לנו לבלוג או נושאים שעליהם תרצו שנכתוב, נשמח מאוד לשמוע.

בנוסף לכך אתם מוזמנים לעקוב אחרינו בעמוד האינסטגרם שלנו ובעמוד הפייסבוק.
תודה שאתם כאן. אוהבים ומעריכים צוות ללוש.

אהבתם? נשמח שתשתפו כאלו שזה יכול לעזור להם: