תמונה גלידת פיסטוק | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

גלידת פיסטוק מתכון

השמש יצאה, והבגדים החמים נכנסו אל המחסן וזה האיתות שלנו להתחיל להכין מתכונים קרים וטעימים לקיץ החם שלנו. והפעם: מתכון לגלידת פיסטוק מושלמת וטעימה עם קישוט של פיסטוק טרי מעל. המתכון האולטימטיבי לקיץ! 30 דקות בלבד של הכנה ויש לכם גלידת פיסטוק ביתית שתרענן לכם את הימים החמים.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 500 מ״ל שמנת מתוקה (2 מיכלים)
  • 1 ו-1/2 כוסות חלב מרוכז
  • 100 גרם פיסטוקים
  • 5 כפות מחית פיסטוק
  • 1 כפית תמצית וניל

אופן הכנה:

1
בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה למרקם יוגורט.
2
מוסיפים את החלב המרוכז ותמצית הוניל וממשיכים להקציף מעט עד הטמעה.
3
קוצצים את הפיסטוק, מוסיפים את מחית הפיסטוק ו3/4 מכמות הפיסטוק ומערבבים בקיפולים.
4
מעבירים לתבנית ומפזרים פיסטוק לקישוט.
5
מעבירים להקפאה למשך 4 שעות לפחות.

גלידת פיסטוק מתכון – קצת רקע ומידע על הקינוח:

השמש יצאה, והבגדים החמים נכנסו אל המחסן וזה האיתות שלנו להתחיל להכין מתכונים קרים וטעימים לקיץ החם שלנו.
והפעם: מתכון לגלידת פיסטוק מושלמת וטעימה עם קישוט של פיסטוק טרי מעל. המתכון האולטימטיבי לקיץ!
30 דקות בלבד של הכנה ויש לכם גלידת פיסטוק ביתית שתרענן לכם את הימים החמים.

גלידת פיסטוק הינו מתכון חלבי אז לכל שומרי הכשרות שימו לב – המתכון חלבי 🙂
אורכו של המתכון הוא כ-30 דקות בלבד!! כן, כן חצי שעה בלבד והגלידה מוכנה (לא כולל הקפאה)
דרגת הקושי של המתכון היא קלה מאוד. לכן היצמדות למרכיבים ואופן ההכנה ואנחנו מבטיחים שתצלחו את המתכון בקלות.

גלידת פיסטוק

מתכון להכנה גלידת פיסטוק ביתית – אנו מדברים כאן באמת על מתכון סופר גאוני ופשוט שמעניק לכל אחד/אחת להכין גלידה ביתית טעימה ,
בלי מכונות בלי כל מיני מצרכים יוקרתיים או מסובכים להפליא. רק שמנת, חלב ולהקציף כמו שצריך.

מרכיבי המתכון הם ממש פשוטים ומדובר ב-5 מרכיבים בלבד, ואלו המרכיבים:

שמנת מתוקה, חלב מרוכז, פיסטוקים, מחית פיסטוק ותמצית וניל.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמות המדויקת של המרכיבים שרשמנו בדף המתכון.

אופן ההכנה סופר פשוט וכולל בתוכו כ-5 שלבים קלים בלבד.

השלב הראשון חשוב: הוא הסבר הכנה וערבוב של החומרים שצריך להקציף בעזרת מיקסר.

כאשר השלב הרביעי הוא הקישוט: מעבירים לתבנית ומפזרים פיסטוק לקישוט.

והשלב החמישי והחשוב מאוד! מעבירים להקפאה למשך 4 שעות לפחות. זה קריטי להתייצבות של הגלידה.

המהירות של המתכון והמרכיבים המעוטים שלו גורמים למתכון הזה להיות שייך למספר קטגוריות שונות:
ואלו הקטגוריות: 'מתכונים מהירים' , 'קינוחים מיוחדים' , 'קינוחים קלים להכנה'

בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: