גלידת פיסטוק מתכון – קצת רקע ומידע על הקינוח:
השמש יצאה, והבגדים החמים נכנסו אל המחסן וזה האיתות שלנו להתחיל להכין מתכונים קרים וטעימים לקיץ החם שלנו.
והפעם: מתכון לגלידת פיסטוק מושלמת וטעימה עם קישוט של פיסטוק טרי מעל. המתכון האולטימטיבי לקיץ!
30 דקות בלבד של הכנה ויש לכם גלידת פיסטוק ביתית שתרענן לכם את הימים החמים.
גלידת פיסטוק הינו מתכון חלבי אז לכל שומרי הכשרות שימו לב – המתכון חלבי 🙂
אורכו של המתכון הוא כ-30 דקות בלבד!! כן, כן חצי שעה בלבד והגלידה מוכנה (לא כולל הקפאה)
דרגת הקושי של המתכון היא קלה מאוד. לכן היצמדות למרכיבים ואופן ההכנה ואנחנו מבטיחים שתצלחו את המתכון בקלות.
גלידת פיסטוק
מתכון להכנה גלידת פיסטוק ביתית – אנו מדברים כאן באמת על מתכון סופר גאוני ופשוט שמעניק לכל אחד/אחת להכין גלידה ביתית טעימה ,
בלי מכונות בלי כל מיני מצרכים יוקרתיים או מסובכים להפליא. רק שמנת, חלב ולהקציף כמו שצריך.
מרכיבי המתכון הם ממש פשוטים ומדובר ב-5 מרכיבים בלבד, ואלו המרכיבים:
שמנת מתוקה, חלב מרוכז, פיסטוקים, מחית פיסטוק ותמצית וניל.
*הערה חשובה: נא להשתמש בכמות המדויקת של המרכיבים שרשמנו בדף המתכון.
אופן ההכנה סופר פשוט וכולל בתוכו כ-5 שלבים קלים בלבד.
השלב הראשון חשוב: הוא הסבר הכנה וערבוב של החומרים שצריך להקציף בעזרת מיקסר.
כאשר השלב הרביעי הוא הקישוט: מעבירים לתבנית ומפזרים פיסטוק לקישוט.
והשלב החמישי והחשוב מאוד! מעבירים להקפאה למשך 4 שעות לפחות. זה קריטי להתייצבות של הגלידה.
—
המהירות של המתכון והמרכיבים המעוטים שלו גורמים למתכון הזה להיות שייך למספר קטגוריות שונות:
ואלו הקטגוריות: 'מתכונים מהירים' , 'קינוחים מיוחדים' , 'קינוחים קלים להכנה'
—
בבלוג שלנו כתבנו מספר כתבות המתאימות למתכון הנ"ל:
- קינוחים ללא שוקולד: אוהבים קינוחים בלי שוקולד? זה בשבילכם
- קינוחים מהירים: איזה קינוחים מהירים להכנה אפשר לעשות?
- קינוח לסוכות: איזה קינוחים הכי כדאי להכין בסוכות?
- איזה קינוחים ילדים הכי אוהבים להכין?
- קינוחים פרווה: היתרון הגדול באפיית קינוחים פרווה
—
במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂
אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או בקבוצת הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂
אוהבים, צוות ללוש.