תמונה מתכון לבראוניז ללא גלוטן | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

בראוניז ללא גלוטן

מחפשים קינוחים שווים ללא גלוטן? המתכון הבא הוא בדיוק בשבילכם! בראוניז ללא גלוטן שוקולדי נימוח ופריך. קינוח מושלם בחצי שעה עבודה בלבד – והוא גם טבעוני!

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

30 דקות

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 16 תמרים
  • 4 כפות קקאו
  • 1/2 כוס מייפל
  • 3 כפות שמן קוקוס
  • 3/4 כוס שקדים
  • 3/4 כוס פקאן
  • לשכבת טראפלס: 100 גרם שוקולד מריר
  • 5 כפות קרם קוקוס
  • 1/3 כוס אגוזי לוז

אופן הכנה:

1
במחבת רחבה קולים את האגוזים עד הזהבה. מצננים ומעבירים למעבד מזון. קוצצים גס.
2
מגלענים את התמרים ומוסיפים לתערובת האגוזים במעבד המזון. מוסיפים את הקקאו, מייפל ושמן קוקוס וטוחנים עד קבלת תערובת אחידה
3
מעבירים את התערובת לתבנית מרופדת נייר אפיה ומהדקים היטב. מעבירים למקפיא ל15 דקות.
4
ממיסים בפולסים במיקרוגל את השוקולד המריר יחד עם קרם הקוקוס בפולסים עד קבלת תערובת חלקה. שופכים את השוקולד על הבראוניז.
5
קולים את אגוזי הלוז עד הזהבה, מצננים וקוצצים גס. מפזרים מעל תערובת השוקולד.

בראוניז ללא גלוטן – קצת רקע ומידע על הקינוח:

מחפשים קינוחים שווים ללא גלוטן? המתכון הבא הוא בדיוק בשבילכם!
בראוניז ללא גלוטן שוקולדי נימוח ופריך. קינוח מושלם בחצי שעה עבודה בלבד – והוא גם טבעוני!

המתכון הוא פרווה. אז לכל שומרי הכשרות המתכון פרווה ואין לכם ממה לדאוג 🙂

אורך תהליך הכנת המתכון הוא כ-30 דקות הכנה בלבד, כן, כחצי שעה בלבד
זמן ההקפאה שהקינוח מצריך הוא בסה"כ כרבע שעה.

המרכיבים להכנת המתכון נורא פשוטים ואלו המרכיבים:

תמרים, קקאו, מייפל, שמן קוקוס, שקדים ופקאן

לשכבת הטראפלס תצטרכו: שוקולד מריר, קרם קוקוס ואגוזי לוז.

*הערה חשובה: נא להשתמש בכמויות מדויקת של המתכון כמו שאנחנו רושמים בחלק העליון של דף המתכון.

אופן ההכנה כולל 5 שלבים בלבד ודרגת הקושי של המתכון היא קלה.
אנחנו מבטיחים שכל אחד שיערוך את המתכון בצורה נכונה שלב אחר שלב יצליח בהכנת המתכון.

במיוחד עבורכם יש לנו קטגוריה שלמה של "קינוחים ללא גלוטן" – (לכניסה לחצו על שם הקטגוריה)

בעקבות הביקוש הרב לקינוחים פרווה ו-ללא גלוטן כתבנו 2 מאמרים בנושא (לכניסה לחצו על שם המאמר)

אז למה אתם מחכים?

תכינו את הפנקוטה המושלמת הזו ונשמח לשמוע בתגובות מטה איך יצא.

וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או לרשום לנו בקבוצת הפייסבוק איך יצא. נשמח לפרסם 😊

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: