תמונה לקינוח בראוניז | ללוש - מתכוני קינוחים אונליין

בראוניז

מתכון לחיתוכיות בראוניז שוקולדיות קליל שכל אחד יכול להכין בקלות וללא בעיות, בראוניז פריך ונימוח בטירוף. מומלץ לשים בקופסא שתמיד יהיה מה להוציא לאורחים ואו לנשנש שבא לכם משהו ליד השתייה או סתם ככה. *זמן ההכנה עד שמוכן שעה וחצי, זמן העבודה כ-30 דקות בלבד.

סוג מתכון

חלבי

זמן הכנה

שעה וחצי

דרגת קושי

קל

אהבתם? שתפו:

*בתיאום מראש ניתן להזמין מארזי קינוחים לכל סוגי האירועים, שבתות וחגים.
*חלק מהתמונות להמחשה בלבד.

המרכיבים:


  • 90 גרם חמאה רכה
  • 170 גרם שוקולד מריר
  • ¼ כוס קקאו
  • ¾ כוס קמח לבן
  • ½ כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 1 כוס סוכר
  • 2 ביצים L
  • 1 וחצי כפיות תמצית וניל

אופן הכנה:

1
מחממים תנור ל180 מעלות ומניחים על התבנית נייר אפייה ומשמנים אותו בחמאה או תרסיס שמן
2
ממיסים בפולסים במיקרו 170 גרם שוקולד מריר ו90 גרם חמאה או בקערה בבן מארי ומוסיפים לתערובת השוקולד ¼ כוס קקאו
3
בקערה נפרדת מערבבים יחד את הקמח הלבן, אבקת אפייה והמלח
4
מקציפים בעזרת מיקסר את הביצים, הסוכר הלבן ותמצית הוניל עד שמתקבלת תערובת בהירה. ומוסיפים את תערובת השוקולד וממשיכים לערבל בעזרת המיקסר עד לקבלת תערובת אחידה.
5
מוסיפים את התערובת היבשה וממשיכים לערבל עד שמתקבלת בלילה אחידה וכל תערובת הקמח נטמעת בתערובת היבשה.
6
שופכים את הבלילה אל תוך התבנית ומיישרים בעזרת מרית או לקקן. ואופים בתנור החומם מראש למשך 20-25 דקות, עד שנועצים קיסר שיוצא עם תערובת מעט לחה ופירורים עליו. לא להמתין עד שהקיסם יצא יבש לגמרי!
7
מוציאים את התבנית וממתינים עד לקירור מוחלט!
8
שדרוגים לבראוניז קלאסי, ניתן לקצוץ אגוזי מלך ולערבב אותם בקיפולים בבלילה לפני שמעבירים אותה אל התבנית והאפייה.
9
שדרוגים לבראוניז שוקולדי עוד יותר ומושחת, ניתן לקצוץ שוקולד לבן או להשתמש בשוקולד צ'יפס איכותי לאפייה ולהוסיף לבלילה בקיפולים לפני שמעבירים אותה אל התבנית והאפייה.

בראוניז – קצת רקע על המתכון והקינוח:

אולי הא' ב' של הקינוחים הפשוטים הטובים והמוכרים שכולם אוהבים.
בראוניז פשוט וביתי במינימום זמן הכנה ומקסימום תוצאה מפנקת.

המתכון הזה מתאים לכל אחד אבל באמת לכל אחד הוא כל כך פשוט וטעים שאפשר להכינו כמה פעמים שתרצו בקלות.

צורת הקינוח הוא קוביות בגודל בינוני שמתאים ונוח לאכילה לכל הגילאים.

זה יכול לבוא להשתלב נהדר כקינוח בצד לארוחת בוקר או אפילו אם בא לכם לחטוף ולנשנש משהו קטן במהלך הערב

לצד כוס תה או הנס קפה. זה באמת אחד מהשילובים הטובים והטעימים

מתכון לבראוניז

המצרכים של המתכון פשוטים ובסייסים ואלו המצרכים:

חמאה, שוקולד מריר, קקאו, אבקת אפייה, קמח לבן, מלח, סוכר, ביצים בגודל L, ותמצית וניל

אופן ההכנה פשוט וכולל בסה"כ 7 שלבים בלבד.

הקינוח הוא חלבי ואורך ההכנה הוא כשעה וחצי (90 דקות) בלבד

בין לבין יש לכם זמן רב של המתנה שהקינוח נמצא בתנור.

במיוחד עבורכם הוספנו מספר שדרוגים / תחליפים אם בא לכם משהו אחר:

שדרוג לסוג יותר מושחת ויותר שוקולד, ושדרוג לסוג קלאסי ופשוט יותר.

שדרוג / תחליף ראשון: לסוג יותר שוקולדי ועוד יותר ומושחת, ניתן לקצוץ שוקולד לבן או להשתמש בשוקולד צ'יפס.

לאפייה ולהוסיף לבלילה בקיפולים לפני שמעבירים אותה אל התבנית והאפייה.

שדרוג / תחליף ראשון: לסוג יותר קלאסי פשוט ומעט פחות מתוק, ניתן לקצוץ אגוזי מלך ולערבב אותם בקיפולים

בבלילה לפני שמעבירים אותה אל התבנית והאפייה.

*החלק החשוב במתכון הוא סעיף מספר 7 באופן ההכנה, אל תשכחו להגיע לקירור מוחלט! זה חשוב!

המתכון הזה שווה לכם הנאה מובטחת!

אצלנו באתר יש מגוון רחב של קטגוריות שונות של כל סוגי הקינוחים והמתכון הזה לא סתם נכנס אל

קטגוריית 'קינוחים קלים להכנה' כי זה באמת מתכון קל ופשוט.

הצטרפו ל-בלוג שלנו ותהנו ממגוון רחב של כתבות בנושאים מעולם הקינוחים.

במידה ואתם מעוניינים במתכונים נוספים שלא קיימים באתר, אתם מוזמנים לכתוב לנו על כך
ונשמח להכין את המתכון ולעלות אותו לכאן – וכמובן לעדכן אתכם 🙂

אה, וכמובן אל תשכחו לצלם ולתייג אותנו באינסטגרם או ב-עמוד הפייסבוק שנוכל להשוויץ בתוצאה ולעלות אותה לחשבונות שלנו 🙂

אוהבים, צוות ללוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שאולי תאהבו: